Website By Brainlane
Vorige nieuwsbericht Volgende nieuwsbericht

Samen kunnen wij er iets van maken

‘Optimism is a moral duty’, zo luidde het levensdevies van de Oostenrijkse wetenschapsfilosoof Karl Popper. Maar een positieve ingesteldheid alleen volstaat vandaag natuurlijk niet. Er moet gewerkt, hard gewerkt, en er moeten lessen worden getrokken en oplossingen worden gezocht.De toekomst ligt voor ons en samen kunnen wij er iets van maken. "So we have a duty (...) to support the things that may lead to a better future," stelde Popper.

d.com.press wil daartoe bijdragen en wil samen met u, de klant, nagaan wat op communicatievlak nodig is en wat een bijdrage kan leveren tot herstel. En dat er blijvend aandacht moet worden besteed aan communicatie, zoveel is zeker. Helaas wordt communicatie, zeker wanneer het 'ns "wat minder (sic)" loopt, afgedaan als een kost. Daarbij verliest men wel 'ns uit het oog dat communicatieblunders doorgaans cash worden afgerekend. Maar het hoeft daarom nog niet tot blunders te komen. Inefficiënte of een manklopende communicatie volstaan vaak al en zal, op korte, middellange of lange termijn hoe dan ook zijn sporen nalaten.

Wij pleiten er dan ook voor om de communicatieplannen en -acties niet met het grof huisvuil op straat te zetten, maar om na te gaan wat beter en efficiënter kan en welke precies de boodschappen en middelen zijn die kunnen helpen om in een moeilijke bedrijfseconomische context de neuzen (weer) in een eenzelfde richting te krijgen. Juist gedoseerde en qua doelgroep en boodschap goed afgestemde communicatie-inspanningen kunnen dat proces vergemakkelijken of helpen. 
d.com.press bvba | Streeklaan 7 | B-3060 Bertem [Belgium] | +32 (0)472 747 607 | help@dcompress.be
© d.com.press 2007